Termeni si conditii

TERMENI GENERALI DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE

INTRODUCERE                         

Accesarea acestui site implica acceptarea  termenilor si conditiilor de utilizare. SC TIGER MXN SERV SRL isi rezerva dreptul de a face modificari sau completari ale acestor prevederi fara nicio notificare.

DATE DE IDENTIFICARE ALE COMERCIANTULUI

Slefuitoareglet.ro este administrat de SC TIGER MXN SERV SRL.

Com. Rafov, Sat Goga, Nr.97 , Jud.Prahova

CUI: RO20723223

J29/170/2007

Date contact: comenzi@tigermxn.ro

Telefon : 0744.33.33.97

DESPRE SLEFUITOAREGLET.RO

www.slefuitoareglet.ro este un serviciu de comert online (electronic/ prin internet). Produsele prezente pe site pot fi achizitionate pe baza comenzilor primite online sau prin telefon.
Toate produsele comercializate de SC TIGER MXN SERV SRL sunt produse noi, in Romania.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut prezent pe site (incluzand text, imagini, design, elemente grafice, simboluri si nu numai), precum si orice materiale primite de la noi (prin adresa de email furnizata sau prin orice alta metoda) sunt proprietatea SC TIGER MXN SERV SRL si sunt protejate prin legislatia privind proprietatea intelectuala. Reproducerea sau folosirea in orice scop a acestora, fara acordul prealabil, in scris, al SC TIGER MXN SERV SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

SC TIGER MXN SERV SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a site-ului sau a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

CONFIDENTIALITATE

SC TIGER MXN SERV SRL respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor. Datele solicitate pe acest site sunt strict datele necesare inregistrarii si expedierii comenzii: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. Aceste date vor fi colectate de SC TIGER MXN SERV SRL si folosite strict exclusiv in scopul pentru care au fost colectate si pentru care v-ati dat acordul. Datele colectate nu vor fi instrainate catre terti (exceptie facand serviciul de curierat care efectueaza livrarea).

COMENTARII, RECENZII SI ALTE TIPURI DE INFORMATIE

Persoanele ce acceseaza site-ul pot transmite recenzii, comentarii sau orice alt informarii (e-mail, sugestii, nelamuriri, orice alt tip de informatie), cu conditia:

– sa nu fie ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca regulile de intimitate, de proprietate fizica sau intelectuala, instigator sau de orice alta natura ce incalca reglementarile in vigoare

– sa nu contina virusi informatici, mesaje false in numele altor persoane fizice si juridice, scrisori in lant, email-uri in masa, sau orice alta forma de spam

SC TIGER MXN SERV SRL isi rezerva dreptul (dar nu are obligatia) de a sterge sau modifica continutul ce nu respecta regulile impuse mai sus. De asemenea, SC TIGER MXN SERV SRL, nu poate fi trasa la raspundere sau obligata la despagubiri pentru oice tip de daune (fizice sau morale) ce pot deriva din mesajele transmise de vizitatori prin intermediul site-ului nostru.

Prin postarea de comentarii, recenzii sau orice alt tip de comunicare, utilizatorul confera SC TIGER MXN SERV SRL in mod gratuit, irevocabil si nelimitat, dreptul de a reproduce, modifica, adapta, republica continutul acestora in scop promotional, publicitar, sau in orice alt scop considera de cuviinta.

DETALII COMANDA

Orice comanda data online trebuie confirmata telefonic pentru a stabili termenii de cumparare, livrare si modalitatea platii.
In cazul in care nu se confirma telefonic, produsele nu se vor livra.
SC TIGER MXN SERV SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
RETURNARI SI GARANTII

Consumatorii pot anunta decizia lor de retragere din contract in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in scris.

Consumatorii returneaza produsele fara intarziere nejustificata si în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat magazinului decizia sa de retragere din contract.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la adresa firmei, in cel mult 14 zile de la data la care a comunicat retragerea din contract. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, SC TIGER MXN SERV SRL va inapoia contravaloarea returului in cel mult 30 de zile de la anuntarea lui prin mandat postal sau transfer bancar.

Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura de achizitie. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

Pentru produsele pe baza de comanda in cazul returnarii clientul se obliga a plati cheltuieli de transport si manipulare (furnizor-vanzator-client si viceversa).
GRESELI DE TIPARIRE

SC TIGER MXN SERV SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare. In cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produsului au fost afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, ne rezervam dreptul de a anula comanda si de a instiinta in cel mai scurt timp clientul despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. SC TIGER MXN SERV SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa ne contactati imediat.

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre SC TIGER MXN SERV SRL si clienti se incearca a fi rezolvat prin intelegerea celor doua parti, pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale in domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca una dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta validitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.